joi, 7 decembrie 2023

Intre dragoste si ura (IPKKND) - Episodul 78

 

Lavagna îi cere lui Arnav să-i acopere capul cu o dupătta. Arnav aruncă dupătta conform semnului nunții, dar nu cade pe capul lui Lavanya, ci al lui Khushi care stă în prag. Arnav și Khushi sunt șocați.

 Bunica nu crede că Lavanya ar trebui să mai stea cu ei. Manorama încearcă să îi ia apărarea fetii și îi cere bunicii să o lase pe Lavanya să mai stea încă o săptămână.

 În același timp, Lavanya îi spune lui Khushi că vrea să se căsătorească cu Arnav și îi cere ajutor. Khushi îi oferă un alt plan, promițându-i că Arnav nu va putea refuza.

 Mătușa Madhumati o sună pe Khushi și îi cere să vină acasă urgent. Khushi se întoarce acasă și este foarte surprinsă să-și vadă părinții acolo. Madhumati spune că Shyam a fost cel care i-a adus pe Shashi și Garima la Delhi. Mai târziu, Madhumati le spune părinților lui Khushi despre Shyam și îl laudă.

 Între timp, în Shantivan Lavanya îi adună pe toți membrii familiei Raizada în sufragerie. Ea spune că Khushi a fost cel care a ajutat-o ​​să se gândească la viitor și îl cere în căsătorie pe Arnav. Toți membrii familiei sunt fericiți și bunica le laudă pe Khushi și Lavanya, doar Arnav se înfurie și pleacă fără să răspundă nimic.

 Lavanya o cheamă pe Khushi să se plângă că planul a eșuat și că Arnav nu a fost de acord să se căsătorească. Apoi Khushi vine cu un nou plan pentru prietena ei. Arnav supărată o sună pe Khushi, dar ea închide fără să-l asculte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu